Betfair Poker tilbyder USD 5000 SNG Race

Sommeren er over os og Betfair Poker ser ud til at have fået lidt af et solstik I form af super fede kampagner som man som kunde hos Betfair Poker kan nyde ekstremt godt af I de kommende par måneder.

Ugentligt race

De lækre promotions byder blandt andet på et stort ugentlige $5000 Sit N Go Race, og betingelserne for denne kampagne er enestående gode. Faktisk er dette et af de bedste tilbud der nogensinde har været til SNG spillere nogen som helst steder. Fordelen ved dette race er at ens færdigheder i poker vil blive belønnet ligegyldigt hvor højt man spiller.

Høj som lav kan vinde

Det betyder kort og godt at spillere der gebærder sig på $1 eller $1000 SNG turneringer har samme mulighed for at vinde en stor præmie når de $5000 deles ud hver uge fra den i juni i denne eksklusive kampagne hos Betfair Poker. Det er selvfølgelig helt gratis at deltage i denne promotion, og hvis du skulle blive den bedste ugentlige SNG spiller hos Betfair Poker venter der dig en præmie på flotte $850. Med så mange penge på højkant hver uge er der god grund til at spille med i kampagnen.

Hvis du ikke har en konto hos Betfair Poker endnu kan du stadig nå at oprette en kvit og frit og spille med i disse lækre SNG races. Betfair Poker tilbyder nye kunder en valgfri sign-up bonus på op til $2.500. Du bestemmer selv hvilken bonus du kunne tænke dig, og når du har valgt den du ønsker, skal du blot optjene det ønskede antal point, og så er der penge på vej til din konto hos Betfair Poker.

Spil med i et ugentligt $5000 SNG Race hos Betfair Poker fra i dag af og vind ekstra penge ved at vise dit talent i poker. Download Betfair Poker