Betsafe Poker afholder attraktiv STT kampagne

De har altid et godt tilbud eller flere hos Betsafe Poker, og i april giver de dig chancen for at vinde en af 500 præmier i et $20.000 Sit & Go leaderboard.

Fra den 31. marts og til den 13. april, skal du bare spille med i så mange turneringer som du kan, og gå efter at ende i toppen af hver af dem.

Den spiller der så har gjort bedst figur når tidsrammen er omme, vil vinde en præmie bestående af 31 turneringsbilletter.

De øvrige 499 spillere vil også blive belønnet, så du har gode muligheder for at vinde en billet i denne tid hos Betsafe Poker.

Gældende takster

Det er dog ikke alle typer af STT turneringer som giver dig point på ranglisten i april. Du skal nemlig spille med i dem som koster fra $0.11-$22 for at deltage.

Alle øvrige turneringer vil ikke påvirke din status, så det kan godt betale sig at holde sig inden for de gældende takster.

Husk også at heads-up turneringer er undtaget fra dette tilbud, så det er i stedet de lidt større som man med fordel kan være med i.

Måneden bliver ekstra spændende hos Betsafe Poker, og det er helt frem til den 13. april at alle dine resultater vil være gældende.

Nye rake races

Der vil selvfølgeligt også være et par normale rake races hos Betsafe Poker i denne måned, og fra den 2-20. april kan du spille med om i alt $80.000.

Den rake som du bidrager med via STT leaderboardet, vil desuden også gøre sig gældende i det andet $80.000 race, så du får ekstra meget værdi ud af hver turnering du spiller med i.

Er du klar til at gå efter førstepræmien til en værdi af $407 i denne kampagne, så tilmeld dig Betsafe Poker nu.

Åben din konto nu