Betsafe Poker har mange pakker til WSOP 2012

DENNE PROMOTION ER SLUT. Det er dog sikkert at Betsafe Poker kommer igen med masser af aktivitet op til WSOP 2013.

Det har sine fordele at forberede sig i god tid med mange ting her i livet, og hvis du har en interesse for poker, er det WSOP du bør have med i dine overvejelser.

Om et par måneder vil den kommende udgave af turneringsserien nemlig blive afholdt, og du kan allerede nu være sikker på at være med.

Betsafe Poker har nemlig valgt at indføre flere forskellige typer af satellitturneringer til WSOP, og de kan både give dig adgang til Event 59, samt Main Event.

Det koster $300+$20 at spille med hver søndag, men du kan selvfølgelig også kvalificere dig via en lang række knap så dyre satellitturneringer.

Starter på $2.20

De billigste satellitturneringer som kan sende dig med til de ugentlige finaler, koster blot $2.20 at tilmelde sig til, og derfor behøver du ikke bruge en formue på at være en del af WSOP.

Ved blot at ende i den bedre ende af hver satellitturnering, er der nemlig gode chancer for at din plads til søndagens opgør er i hænde, og derfor er det ekstra attraktivt at bruge Betsafe Poker som ens vej til WSOP i år.

Dit livs oplevelse

Den dag i dag er der allerede tusindvis af mennesker som har taget turen over Atlanten, og været med i World Series of Poker.

Hver især kan de alle berette om at det var et af deres livs største oplevelser, og derfor må du heller ikke gå glip af denne enestående mulighed.

Som en ekstra fin ting, vil der også være inkluderet hotelophold, lommepenge, flybilletter og alt andet i alle de pakker som Betsafe Poker udbyder.

Kort sagt er der derfor ikke umiddelbart nogle øvrige udgifter forbundet med din tur til Las Vegas til sommer, så det kan være en ide at få besøgt Betsafe Poker med det samme.

Kom til WSOP nu