Bilzerian fik stryg af stenrig oliesheik

PNN.dk har flere gange fortalt om den skøre playboy, Dan Bilzerian, der i løbet af det seneste års tid har kastet sig ud i nogle meget dyre cash games, som efter sigende er forløbet nogenlunde fornuftigt for Bilzerian. Udover de voldsomme cash games har bil- og våbenentusiasten naturligvis fortalt vidt og bredt om sit vilde liv væk fra filten, der eksempelvis inkluderer skøre væddemål, jetset-liv og masser af damer.

Nu er den så gal igen, da Bilzerian i dag kunne fortælle, at han havde involveret sig i et nyt cash game, der vanen tro ikke var om småpenge. Som man kan se på Bilzerians medfølgende Twitter-foto, så sidder han med en stack på over $2.000.000.

Bilzerian-stack-21-feb

 

Det er ikke mange pokerspillere her i verden, der kan andet end at drømme om at sidde med om bordet, når det er den størrelse tegnebog, der skal medbringes. Der findes dog mennesker, for hvem den slags er som at spille sten, saks, papir om en uskyldig pilsner. Bilzerian havde fundet én af dem i går, da der ved bordet også sad en vaskeægte oliesheik. Hvem det helt præcist var, vides desværre ikke, men i følge rygterne skulle de dér sheiker være ‘rullet’ til de fleste pokerspil.

Bilzerian-tweet-21-feb_

Som Bilzerian skriver, så forsøgte han en del bluffs mod den arabiske rigmand, men altså åbenbart uden profit til følge. Hvor meget Bilzerian helt præcist fik drysset på sine bluffs, kan vi desværre ikke vide. Taskterne i de dyreste spil på ARIA Resort & Casino plejer dog ikke at være for fattigrøve, og når Bilzerian selv fortæller, at der er tale om dyre lektioner, så er det nok ikke småpenge, som han har dampet over i olieindustrien.

Læs mere på PNN.dk