Boost din bankroll hos Party Poker

Hvis man ikke har en solid bankroll i poker er det en god ide at få opbygget en. En bankroll er nemlig nødvendig at have hvis man vil kunne håndtere de udsving som der er i poker, og hvis du ikke har fået dig sådan en endnu kan Party Poker hjælpe dig med at få øget din kapital.

Hver uge har du nemlig mulighed for at komme med til en turnering kaldet $5000 Bankroll Booster, og her er der store præmier på højkant. Det er endda muligt at komme gratis med, så hvis du vil være seriøs med dit spil bør du prøve denne turnering hos Party Poker.

Kom gratis med

Hvis du er ny kunde hos Party Poker kan du få en 100 % bonus på op til $500 ved at benytte koden RIDE500 når du tilmelder dig selve siden og hvis du herefter ønsker at foretage et indskud mere kan du komme gratis med til den store turnering. Benyt koden BOOSTER når du laver et indskud og så vil du få foræret en gratis billet til den store event der spilles hver søndag. Så enkelt kan det faktisk gøres.

VIP program for loyale kunder

Det er dog ikke kun en formidabel $500 bonus og et hav af gode kampagner som Party Poker kan tilbyde dig. Her kan du nemlig også blive en del af deres gode VIP program hvor du kan købe store bonusser. Der er mulighed for at få 50 % i effektiv rakeback ved at opkøbe bonusser for ens optjente point, og derfor er Party Poker et rigtig godt sted at være loyal kunde.

Se hvor nemt du kan komme med til den store $5000 Bankroll Booster turnering og få den største bonus hos Party Poker ved at benytte koden RIDE500 under tilmelding.

Få Party Poker bonus her!