Danske Spil vil finde Danmarks nye poker chef

At være en succesfuld pokerspiller kan ofte gøre at man bliver betegnet som en ’chef’ af andre pokerinteresserede, og nu vil Danske Spil gerne finde den bedste i Danmark. Derfor har de åbnet op for en ny kampagne ved navn Danmarks Nye Poker Chef, og den går ud på at i alt 20 spillere vil blive inviteret med til Las Vegas senere på året. Her vil alle de kvalificerede spillere blive inviteret med til en masse spændende turneringer, og i løbet af turen skal en turnering iblandt de 20 spillere også foregå. Vinderen af denne vil blive krediteret et indskud til en WPT turnering, så der god ide i at læse nærmere.

Tre ugentlige turneringer

Hver tirsdag, torsdag og lørdag vil Danske Spil være værter for en NLHE turnering der starter klokken 20.30 dansk tid. Det koster kun $2 at være med, og for den pris kan du samle point til den samlede rangliste. Det er disse som er værd at kravle højt op i, da de bedst placerede spillere efter 2 måneder alle vil komme med til arrangementet i Las Vegas. Udover et WPT sæde til vinderen, vil der også være indskud til DM i poker og kontante præmier på højkant.

Billigt og udfordrende

For en pris på rundt regnet 10 kroner, og hele 3 turneringer hver uge, er det både billigt og udfordrende at være med i kampen om at blive Danmarks næste poker chef. Det er kun spillere hos Danske Spil der kan deltage, så det er en god ide at få oprettet en konto hos denne udbyder i en fart. Som ny kunde kan man desuden få en 100 % bonus på op til 1000 kroner på ens første indskud, så der er masser af værdi der venter på dig.