Danskerne er klar til Partouche Poker Tour 2010

Partouche Poker Tour 2010 får i år selskab af en stor skare af Danmarks absolut bedste pokerspillere. Således har intet mindre end 29 danskere meldt deres ankomst til den store turnering i Frankrig som af mange af de danske spillere anses for at være blandt de turneringer i Europa der er størst værdi i. Således tiltrækker Partouche Poker Tour altid mange af de lokale franskmænd som ikke er kendte for at være blandt de skarpeste kortspillere i verden, og det er i særdeleshed en af grundene til at mange danskere vælger at tage til Cannes for at dyste om millionerne.

16 spillere fra Theo og Gus

Gus Hansen & Theo Jørgensen har samlet set sendt 16 spillere af sted til turneringen som alle kommer til at spille for de to danske herrer via en staking aftale. Således vil 13 af de udvalgte spille via en aftale der giver dem 40% af en eventuel gevinst når omkostninger til transport og hotel er trukket fra. Resten af en eventuel gevinst vil Gus Hansen & Theo Jørgensen få. De 13 spillere har dog også fået selskab af Magnus Borg Hansen, Lasse Ludvig og sidst men ikke mindst Thomas ’Kalle’ Pedersen.

De tre spillere har fået en aftale der hedder 80/20 i Gus og Theo’s favør, men det er alligevel en god chance at få mener Magnus Borg Hansen. Udover den samlede trup fra Gus Hansen & Theo Jørgensen har yderligere 13 danske spillere meldt deres ankomst der spiller for egne penge ved turneringen, de 13 danskere er følgende:

Gus Hansen
Theo Jørgensen
Albert Iversen
Danny Neess
Dan Larsen
Benjamin ‘bønne’ Jensen
Mickey ‘mement_mori’ Petersen
Jesper ‘Kipster’ Hougaard
Søren Kongsgaard
Sander Lylloff
Morten Holm
Christian Togsverd
Jacob ‘Sasuke’ Rasmussen

Måske også besøg af Jannick Wrang

Jannick Wrang har meddelt at han også stiller op til den store turnering hvis han minimum rammer finalebordet i en €1000 side-event.
Dag 1A ved Partouche Poker Tour 2010 starter i dag, og i morgen Fredag vil Dag 1B spilles. Lørdag er de overlevende fra Dag 1A og 1B således klar til at dyste i den officielle Dag 2. På Tirsdag spilles der ned til finalebordet som vil blive afholdt den 6-7 November.

Alle danske deltagere ønskes held og lykke i turneringen.