Dine penge er i sikkerhed hos Ladbrokes Poker

I en tid hvor flere og flere kedelige sager ser dagens lys er det efterhånden nødvendigt at restriktiv over for hvor man har sine penge henne hvis man spiller online poker. Senest så vi nemlig hvordan Full Tilt Poker fik lukket deres pokerside og hundredevis af million af dollars blev beslaglagt. Alt dette skyldtes at Full Tilt Poker tillod amerikanske spillere på deres side, og det er som bekendt ikke lovligt. Hos Ladbrokes Poker sætter de en ære i at give dig den højeste sikkerhed indenfor online poker, og du kan være tryg ved at dine penge er i gode hænder.

Fuldt ud licenseret

Ladbrokes Poker har en licens på Gibraltar til at udbyde online poker og mange andre typer af spil, og de har altid været dedikerede til a tage deres kunders sikkerhed meget højt. Disse to vigtige punkter kombineret med det faktum at ingen amerikanske spillere kan deltage i deres spil, giver grobund for et sikket og kontrolleret sted at spille poker. Alle transaktioner og spil hos Ladbrokes Poker bliver overvåget 24 timer i døgnet, og er der den mindste tanke om svindel eller bedrag vil de pågældende konti blive låst med det samme.

Prøv Ladbrokes Poker

Er du på jagt efter et godt og sikkert sted at spille online poker kunne det måske være en rigtig god ide at prøve Ladbrokes Poker. Her kan du nemlig finde et bredt udvalg af spil inden for alle de mest populære varianter, og der findes også masser af fine kampagner som du kan være med i hver eneste måned. Dette inkluderer blandt andet rake races, STT leaderboards og andre spændende ting.

Registrer dig hos Ladbrokes Poker nu og få desuden en bonus på op til 5.750 kroner ved kun at indbetale 100 kroner til din konto.

Bliv Ladbrokes Poker kunde her!