EUR 30000 Nordic Rake Race hos Ladbrokes Poker

Ladbrokes Poker er efterhånden ved at have etableret sig på det danske spillemarked anno 2012, og nu kan de løfte sløret for en ny saftig kampagne.

Fra den 1-30. april vil de nemlig være værter for et nordisk rake race der har en værdi af intet mindre end €30.000, og der er faktisk mere end bare kontanter på højkant.

Den spiller der optjener flest point på hver af de 30 dage i april måned, vil nemlig også få en iPad 3 oven i deres eventulle præmie i kampagnen.

Der er derfor lagt op til en vanvittigt god promotion hos Ladbrokes Poker i april måned.

Top 75 betales

De 75 spillere der optjener flest player points i den gældende periode, vil alle få en kontant præmie fra Ladbrokes Poker.

Det kan dog være en glimrende ide at få spillet ekstra meget i denne måned, da hvert eneste point vil forbedre ens placering på det endelige leaderboard.

Med muligheden for også at vinde en iPad 3 er det virkelig et lækkert tilbud som Ladbrokes Poker denne gang har høstet op med, og der er endvidere også en ny poker bonus man kan få del i.

Ny Ladbrokes Poker Bonus

Næsten alle de pokersider som lige nu er en del af online markedet i Danmark, kæmper om at få flest mulige kunder, og i den forbindelse har Ladbrokes Poker lavet en ny bonus.

Man kan derfor nu få op til vanvittige 12.500 kroner i bonus som ny spiller, og alle bonusser vil være på 250 % af det indskud man foretager.

Førhen kunne man maksimalt få 5500 kroner i bonus, så der er virkelig blevet ekstra gode grund til at man skal tilmelde sig hos denne udbyder.

Registrer din konto nu med koden RIDERS og få del i den forbedrede bonus samt dette €30.000 rake race.

Deltag i racet hos Ladbrokes