Flere grunde til at blive kunde hos Mermaid Poker

Der har altid været mange gode grunde til at tilmelde sig Mermaid Poker, men lige nu er der kommet endnu flere. Som noget nyt kan man nemlig spille med i en €2500 turnering som kun er for nye kunder der foretager et indskud, og det er kun en brøkdel af de samlede fordele der er forbundet ved at tilmelde sig her. Du får nemlig også en 200 % bonus på op til €500 samt adgang til yderligere 2 turneringer for nye spillere der hver har en præmiepulje på €1000.

Et godt tilbud

Man kan sige hvad man vil, men dette tilbud er et særdeles godt et og da alle nye spillere kan få lov til at være med er man næsten nød til at få oprettet sig hos Mermaid Poker. Du kan nemlig vinde ubegrænsede præmier i de 3 freerolls du får adgang til, og med en 200 % bonus oven i er der næsten ingen grænser for hvor god start du kan få. Selve €2500 turneringen finder sted den 29. februar 18.30 dansk tid og er kun åben for nye kunder der har tilmeldt sig i løbet af februar måned.

Søndag hos Mermaid Poker

Foruden de mange kampagner og kontante tilbud som findes hos Mermaid Poker er der også en række lækkerier i vente for dem som er vilde med MTT turneringer. Hver søndag finder man nemlig en €50.000 garanteret turnering som spilles i det populære Head Hunter format, og der er faktisk ofte et overlay i netop denne event som kun gør det endnu mere attraktiv at være med i.

Besøg Mermaid Poker allerede nu og få oprettet dig i februar så du kan få adgang til 3 turneringer til en værdi af €4500 og indkasser op til €500 i bonus.

Bliv Mermaid kunde her!