Frederik Brinck tog fjerdeplads ved GSOP Event 8

Succesen vil ingen ende tage for Frederik Brinck, der for alvor har fået skrevet sig selv ind i den absolutte top af danske pokerspillere. Søndag var endnu en dag på kontoret, hvor Frederik Brinck formåede at spille sig frem til finalebordet i den store GSOP Event #8 på Ongame netværket.

Afholdes på OnGame netværket

GSOP er en turneringsserie, som hvert år afholdes på Ongame, der tilbyder en lang række store turneringer med massive garanterede præmiepuljer og buy ins til enhver smag og pengepung.

Event 8, som løb af stablen i går aftes, var en No Limit Holdem Deep stack turnering med en præmiepulje på $340.000. Intet mindre end 1791 spillere deltog i turneringen, og tidligt i morges kunne Frederik Brinck glæde sig over endnu et nyt finalebord, om end det ikke blev til sejr i denne omgang.

Den dygtige dansker måtte desværre give op på en skuffende fjerdeplads, som trods alt gjorde ham $18.418 rigere.

Der resterer stadig en række spændende turneringer under GSOP, der blandt andet kan spilles igennem Betfair Poker. Lige nu kan nye spillere endda modtage en poker bonus på optil $2500 på første indskud, hvilket kan give lidt ekstra at spille for.

Få en konto hos Betfair Poker

Du kan oprette din Betfair Poker konto og modtage markedets højeste Betfair Poker Bonus her.

Vi ønsker selvfølgelig Frederik Brinck tillykke med det flotte resultat og håber naturligvis på flere danske finaleborde.