Freerolls for EUR 2000 hos Classic Poker

Det er altid sjovt at spille med i freeroll turneringer. Som regel er præmiepuljerne dog små og ofte skal man igennem tusindvis af spillere før man kan lugte til den bedre ende af pengene.

2 turneringer for alle nye kunder

Sådan er det ikke hos Classic Poker. Som ny spiller vil du nemlig få adgang til intet mindre end 2 freeroll turneringer med €1.000 i præmiepuljen hver. Alt hvad der kræves for at få adgang til disse turneringer er, at lave et indskud, og så vil du snart være på vej til at spille med i disse meget lukrative freeroll turneringer.

Freeroll turneringer er dog ikke det eneste der venter, hvis du er på vej til at spille poker hos Classic Poker. Du vil nemlig udover de to €1.000 turneringer også få en 200 % sign-up bonus på op til €1.000. Hvis man laver en indbetaling på €500 eller mere vil man få €1.000 i bonus og altså dermed det fulde udbytte af dette fremragende tilbud.

Når du har sat penge ind og modtaget både din bonus og adgang til de nævnte freeroll turneringer, vil du få €10 udbetalt for hver €50 du betaler i rake ved at spille ægte penge spil. På denne måde er det nemt og hurtigt at tjene lidt ekstra penge.

Fast rakeback aftale på 30 %

Foruden disse 2 gode tilbud tilbyder Classic Poker også alle nye spillere 30 % i fast rakeback. Din rakeback vil blive udbetalt den første dag i hver måned, og det eneste reelle krav for at modtage rakeback er, at man ligger €100 i rake om måneden. Det har aldrig været nemmere at få en god aftale på Danmarks suverænt bedste pokerside.

Lav et indskud hos Classic Poker i dag og modtag bonus, turneringsbilletter og ikke mindst 30 % i rakeback hver eneste måned.

Lav en Classic Poker konto nu!