Full Tilt Poker er et meget stort pokerrum

Online poker kan spilles mange steder på nettet men en del pokerrum har ikke specielt mange spillere. Der er både fordele og ulemper ved at spille hos mindre pokerrum og afskrive dem skal man bestemt ikke.

Et sted der er værd at være kunde

Er man en spillertype som gerne vil være sikker på at der er aktion hele dagen så er Full Tilt Poker bestemt et af de pokerrum som skal besøges. De mange professionelle spillere som reklamerer for Full Tilt Poker gør at de får massiv mediedækning og dermed vokser de noget mere end de fleste konkurrenter.

Blikfanget i Danmark er især Gus Hansen men også Søren Kongsgaard er i stald hos verdens næststørste pokerside hvor man kan finde de absolut største spil online. Spil med blinds på $300-$600 kører mere eller mindre de fleste dage og det er millioner af kroner der skifter hænder i løbet af en aften.

Modtag $600 velkomstbonus

Heldigvis tilbyder pokerrummet også mindre indsatser og der er helt sikkert noget for enhver smag uanset om man har mest lyst til at spille turneringspoker eller cash-game. Endvidere gøres der en masse for at nye Full Tilt spillere skal føle sig velkomne hvilket især kommer til udtryk i form af en $600 indskudsbonus. Sætter man penge ind hos dette monstrøse pokerrum så får man endvidere adgang til en gratis pokerturnering hvor Full Tilt giver intet mindre end $100.000 væk ganske gratis.

Download Full Tilt