Full Tilt Poker har masser af turneringer hver dag

Hver uge garanterer Full Tilt Poker hele $12.500.000 i garanterede præmiepuljer for deres mange spændende online turneringer. Hvad enten du vil spille No Limit Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha eller andre af de spændende varianter hos Full Tilt Poker kan du nemt og bekvemt finde en turnering der passer netop til dig.

$12.500.000 på spil hver uge

Med hele $12.500.000 i samlet garanteret præmiepulje for de ugentlige turneringer hos Full Tilt Poker bør man kigge nærmere på de mange spændende tilbud som kun findes hos Full Tilt Poker. De mange garanterede turneringer findes på alle niveauer, og hvis man foretrækker at komme billigere med til de mange turneringer kan man nemt kvalificere sig gennem de spændende satellitturneringer.

En af de mest spændende turneringer er den store $200.000 garanterede Double Deuce turnering. Med et rekord lavt indskud på $20+$2 er Double Deuce turneringen et godt valg hvis du er på udkig efter masser af penge i garanteret præmie for et rekord lavt indskud.

Som altid findes der en lang række muligheder for at komme med til denne og øvrige turneringer hos Full Tilt Poker billigt. Døgnet rundt finder du et væld af interessante satellitturneringer hvor du f.eks. for optjente spiller-point kan vinde et sæde til de forskellige turneringer.

Opret en konto hos Full Tilt Poker

Bliv kunde hos Full Tilt Poker i dag og hold øje med de mange flotte turneringer i den flotte lobby. Hold desuden øje med de hæsblæsende Rush turneringer hvor du vil opleve intens poker hvert eneste sekund.

Nye spillere hos Full Tilt Poker også få en af de bedste bonusser i verden. Ved at registrere din nye konto hos Full Tilt Poker og benytte koden RIDERS600 vil du modtage en 100 % sign-up bonus på hele $600 på dit første indskud.

Bliv Full Tilt Poker kunde her!