Giver 888 poker rakeback

Da rakeback kom på mode tilbage i 2004 gik langt de fleste rum med på bølgen og begyndte at udbetale direkte rakeback til spillerne. Langsomt men sikkert gik det op for mange rum at rakeback kun er et ord og ikke noget som man kan tiltrække nye spillere med. Bonus ord er langt bedre til at klare den opgave hvilket er grunden til at flere og flere pokerrum og pokernetværk tilbyder indirekte rakeback i stedet for direkte rakeback.

Kan være svært at gennemskue

Det gør det noget mere besværligt for spillerne at gennemskue hvad man egentligt får tilbage i rabat på den rake som der betales og samtidigt skal en spiller også overveje flere parametre i forhold til om man skal spille poker det ene eller det andet sted på nettet

Når man tænker over det så er det ikke nye spillere som kender ordet rakeback og derfor er det mere end rimeligt at antage at rum som ikke tilbyder rakeback har en større andel af spillere som ikke er dygtige til poker. Et af de rum er helt sikkert 888poker hvor der findes et væld af nybegyndere.

Selvom 888 poker rakeback ikke gives så får man alligevel en del tilbage ved at spille hos dem. Den vigtigste ting 888 giver spillerne er et rakeback frit pokerrum hvor der er garanti for massivt med dårlige spillere og dermed bliver gevinsterne større.

25% kontant bonus

En 888 poker bonus som er ualmindelig fin da man modtager 25% af pengene man indsætter direkte på kontoen og dermed har en større bankroll end man ville have hos andre pokerrum. De resterende 75% skal frispilles og maksimum bonus man kan få hos 888 er 100% op til 400 dollars hvilket betyder at hvis man laver et indskud på USD 400 spiller man med 500 og har 300 på bonus kontoen.

888 er klart et rum der bør afprøves og ikke bare smides ud til høre fordi de ikke giver direkte rakeback. Der er mange andre kvaliteter hos dette gamle pokerrum der har eksisteret i mere end en dekade.

Læs mere om hvordan man kan betragte indirekte 888 poker rakeback.