GSOP Cheaproll hos Betsafe Poker

GSOP VII står for døren, men det er desværre ikke alle der har råd til at være med i de store garanterede turneringer. Derfor har Betsafe Poker valgt at lave en særlig række af online turneringer som kun koster dig $0.01 at være med i, og fælles for hver turnering er at flotte $200 vil være garanteret. Det er en umådeligt høj præmiepulje, når man kun skal betale $0.01 for at være med, så hvis du ikke er en af de store kanoner, men alligevel elsker at spille online turneringer med garanterede præmiepuljer, bør du være med i GSOP Cheaproll hos Betsafe Poker.

Spilles 1-9. oktober

Fra den 1-9. oktober vil du hver aften kunne finde en udvalgt GSOP Cheaproll turnering. Der vil både blive spillet Pot Limit Omaha såvel som det normale No Limit Texas Hold’Em format, og der vil som sagt være $200 garanteret i hver event. Registreringen til hver turnering starter 6 timer før start, så det kan være en god ide at være opmærksom på hvornår hver turnering finder sted. Alle turneringer på nær Event 8 vil finde sted kl. 20.00 dansk tid, så du har fra kl. 14.00 om eftermiddagen og indtil kl. 20.00 til at tilmelde dig.

Godt tilbud til småspillere

Med rekord lave indskud og garanterede præmiepuljer er GSOP Cheaproll et fantastisk flot tilbud til de spillere som gebærder sig på de lave takster. Billigere og bedre turneringer finder du ganske enkelt ikke, så hvis du har mod på at deltage i GSOP Cheaproll hos Betsafe Poker, kan du se frem til $2.000 i samlet garanteret præmiepulje og et indskud på bare $0.01 for hver eneste turnering.

Besøg Betsafe Poker med det samme og så kan du også være med i denne særskilte kampagne for de spillere der er glade for gode tilbud til små priser.

Opret din nye Betsafe Poker konto her!