Hvad er surebetting? – Brug vores tool her

DanmarkHvis du er en af de mennesker, der af og til better, så er du formentlig stødt på fænomenet “Surebetting” – Det er dog ikke sikkert, at du lige ved, hvad det betyder, og det vil vi derfor gerne hjælpe dig med at forstå. Surebetting betyder nemlig, at du er garanteret en gevinst uanset udfaldet af en kamp. Det er ligegyldigt om det er en fodboldkamp, håndboldkamp, tenniskamp eller noget helt fjerde. Du har allerede vundet, inden dommeren har fløjtet igang, du skal bare vente på, at kampen er færdig.

Surebetting i praksis går ud på, at man kigger oddsene hos de forskellige bookmakere, og hvis man pludselig støder på nogle bookmakere, der har sat deres odds fuldkommen forskelligt, så kan du måske surebette på kampen. Det handler om, at du samlet skal finde 2 eller flere udfald, hvor den samlede tilbagebetaling er på over 100 %. Hvis det kan lykkes, så har du mulighed for at surebette og dermed være sikret en fortjeneste uden at risikere en kr.

 

Læs og Surebetting og brug vores tool her —>

 

Vi giver her et eksempel på surebetting:

Du er interesseret i at spille på aftenens kamp mellem New York Jets og New England Patriots i NFL. Der er kun to udfald på kampen, da du kan spille på en hjemmesejr eller en udesejr. Hvis oddset på New York Jets ligger på 2.01 hos en bookmaker, mens oddset på New England Patriots er på odds 2.01 hos en anden bookmaker, så har du mulighed for at surebette.

Hvis du spiller 100 kr. på hvert udfald, så vil du vinde 201 kr. Du har dermed tjent 1 kr. uden at risikere et tab.

Du kan finde en mere detaljeret guide af Surebetting, hvor der også er et tool, hvor du selv kan udregne, om du har fundet et surebet. Det er et fantastisk redskab, og du finder det via overstående link.