Hvordan fungerer Asian Handicap?

asian_handicapNår man odds’er på nettet, findes der et utal af forskellige markeder og væddemål man kan indgå på stort set alle tænkelige sportsbegivenheder, og et af de markeder som bliver mere og mere populært er Asian Handicap.

Selv om Asian Handicap er en populær måde at sætte sine odds på, så er der stadig mange, som ikke har gennemskuet endnu, hvordan det fungerer. Her i Danmark er vi vant til de traditionelle handicaps, hvor et hold f.eks. fører med 1-0 fra start, og modstanderne skal vinde med 0-2 eller mere for at vinde kampen.

Der er mange ligheder i Asian Handicap, men alligevel er det noget helt andet, for i Asian Handicap findes der ikke muligheden for uafgjort.

I stedet har du muligheden for at spille på henholdsvis favoritten og underdoggen, og ved at give et handicap til det ene hold, ønsker bookmakeren at mindske den styrkeforskel der på papiret er mellem favoritten og underdoggen. Dermed bliver oddset mere lige.

Hvis du er en af dem, som finder Asian Handicap forvirrende og uoverskueligt, så vil jeg gerne henvise dig til en fantastisk guide til Asian Handicap, som jeg faldt over forleden hos odds.dk.

I guiden finder du flere eksempler på Asian Handicap-væddemål samt en tabel, som viser hvor meget holdene skal vinde med ift. handicappet før væddemålet går hjem.

Held og lykke med dine bets på Asian Handicap.