IHateJuice afslører sin identitet

Der har ikke været mangel på action i de sidste par uger. Den tyske Fixed Limit Hold’Em ekspert, der tidligere gik under navnet ’IHateJuice’, har fået spillet en masse Heads-up poker mod Patrik Antonius der for alvor har fået skovlen under den tyske ekspert. Det er dog ikke kun lange sessions mod Patrik Antonius som har forløbet sig i det sidste stykke tid.

Blev nød til at ændre alias

En længere sag omkring det famøse alias ’IHateJuice’ har tvunget tyskeren til at ændre sit alias. Således var der kommet et utal af klager fra spillere der mente at det famøse navn kunne forveksles med sætningen ’I Hate Jews’.

Efter en længere debat med Full Tilt Poker, kunne partnerne dog ikke komme til enighed, og således blev tyskeren tvunget til at lave en ny konto og med et nyt alias. Således er tyskeren nu kendt under navnet ’Kagome Kagome’ når han figurerer i de absolut højeste Fixed Limit Hold’Em spil hos Full Tilt Poker.

Nu løfter tyskeren også sløret for hvem han egentlig er, og man kan undre sig over hvorfor det netop er nu at tyskeren vil bryde mystikken og sætte navn på hvem der egentlig gemmer sig bag den mystiske konto som har flænset flere af de storepoker ikoner for million af dollars gennem 2010.

Har fortid med computerspil

Tyskeren fortæller i et interview at han som visse andre spillere også har en fortid med spil som Starcraft og Warcraft, og det er således i disse spil at også tyskeren har fundet en lang række egenskaber som han kan bruge til sin fordel i poker.

Den seneste tid har dog ikke været belønningsfuld for den unge tysker. Patrik Antonius har i de to sidste sessions vundet mere end $600.000 fra den unge tysker, og det skal blive spændende at se om tyskeren som nu går under navnet ’Kagome Kagome’ atter kan få skovlen under Patrik Antonius.

Følg Kagome på de høje borde her