Kom med til Aussie Millions 2012 med WPT Poker

Aussie Millions er ubestridt en af de mest populære live turneringer i verden, og hvert år tager mere end tusind mennesker til den populære by Melbourne for at kæmpe med om titlen som vinder af eventen. Hos WPT Poker er de også særdeles glade for Aussie Millions, og derfor kan de tilbyde alle deres kunder muligheden for at vinde en gratis pakke til turneringen. Måden det foregår på er at du i en udvalg periode hver dag kan spille med i en freeroll turnering der i sidste ende kan sikre dig en plads i deres ugentlige finaler.

Et godt tilbud

Med muligheden for at komme helt gratis til Australien og spille med om millioner af dollars er dette et fabelagtigt tilbud fra WPT Poker, og man bør i særdeleshed prøve kræfter med disse daglige freerolls. Med intet indskud har du nemlig kun noget at vinde, og hvis du skulle være så heldig at blive ejeren af en af de mange pakker kan du glæde dig over at alt er inkluderet når du skal til Australien og spille med i den populære turnering. WPT Poker inkluderer nemlig både indskud, lommepenge samt hotel og fly.

Opret dig straks

Kunne du derfor godt tænke dig at være blandt de danskere der skal være med til den store fest i Melbourne er det bare med at få oprettet en konto hos WPT Poker med det samme. Alle nye kunder kan drage fordel af deres gode sign-up bonus som kan give dig op til $100 ekstra på kontoen, og der findes masser af daglige garanterede turneringer som du kan spille med i. Det kan desuden nævnes at niveauet hos WPT Poker er vanvittigt lavt, så hvis du leder efter fisk har du fundet den rette side.