Leg Poker-Gladiator og vind op til USD10.000

Træd ind i arenaen og oplev 30 dage med spændende poker fra den 1-30. november på Party Poker. Blot ved at spille på sitet kan du være med i kampen om en entry til World Poker Tour-turneringen LA Poker Classic.

Det sker i november

Der er god grund til at logge ind på PartyPoker på mandag den første november, hvor sitet starter en ny kampagne. Ved at inkassere kun ti playerpoints i gennemsnit om dagen inkasserer man en en velfortjent adgang til en $5.000 freeroll.

Gaveregnen stopper ikke her for jo flere points du spiller ind, jo større præmier kan du sikre dig. Der står op til $5.000 i kontanter på spil og alle som vinder en kontantpræmie får også plads i PartPokers $25.000 freeroll, der giver dig endnu bedre chancer for at vinde.

Giv den gas og kom med til Los Angeles

Sitet har derudover tilføjet et ekstra incitament for deres mest dedikerede spillere. Saml 1.500 point hver dag i alle 30 dage og vind plads i WPT LA Poker Classic til en værdi af $10.000. Denne promotion er ekstra i forhold til den automatiske Party Poker rakeback som spillere får. En rakeback som udgør op til 50% rabat på raken.

Man behøver dog ikke samle points på hinanden følgende dage for at komme i betragtning til de store summer: PartyPoker holder selvfølgelig øje med om du når de må der skal til for at få fingrene i præmierne.

Hvis du, for eksempel, samler 10 point hver dag i 10 dage, tager fem dage fri og derefter samler 10 point i 10 dage mere i løbet af kampagnen, får du en $15 kontantpræmie fordi du har samlet 10 point i 20 dage og adgang til vores $25.000 freeroll

Kun de modigste bliver belønnet, så

registrer dig på Party Poker

fra den 1. november og accepter Gladiatorens udfordring.