Løbende opdateringer på Den Lange

Den_lange_opdateringDet er efterhånden 20 år siden Danske Spil introducerede Oddset som supplement til den traditionelle tipskupon, som ellers har været på programmet siden 1950’erne i Danmark.

Lige siden Oddsets spæde start har danskerne storspillet på Den Lange, hvor man hver uge kan vælge mellem hundrevis af kampe og dermed bygge sin egen “tipskupon”.

Det smarte er, at man også selv vælger sit indskud pr. kupon helt op til 500 kr. pr. kupon.

Man kan også spille på Resultatet, Vinderen, Livebetting og mere til, så valgmuligheder er der nok af, når man Oddser hos Danske Spil.

En af de mest populære features er dog opdateringer på Den Lange hvor du løbende kan følge udviklingen i de kampe du har spillet på.

Det gør det lidt sjovere at oddse, fordi der er spænding undervejs i kampene efterhånden som resultaterne svinger frem og tilbage i takt med at holdene banker mål ind på skift rundt omkring på fodboldbanerne i Europa.

Det er dog naturligvis ikke kun fodbold du kan spille på. Også sportsgrene som ishockey, basketball, baseball, håndbold og tennis er stærkt repræsenteret på kamprogrammet på Den Lange, så valgmulighederne er nærmest uendelige.

Danske Spil har igennem årene udbetalt adskillige kæmpepræmier til dygtige og heldige “tippere” rundt omkring i Danmark, og den sidste stor jackpot er ikke blevet udbetalt endnu.

Så kig ind forbi Danske Spil og klik på Oddset i menuen for at få adgang til en verden af spilmuligheder, hvis du – ligesom os – kan lide at have lidt ekstra spænding kørende på siden, når du ser fodbold (eller andet sport) på tv.

God vind med kuponerne og husk at spille med ansvarlighed.