Maksimum Party Poker bonus

Party Poker Information Vurdering 10/10
Pokerrum Party Poker Party Poker Spiller Niveau 10
Webside partypoker.com Spil udvalg 10
Etableret 2001 Party Poker Party Poker Bonus Værdi 10
Licens Gibraltar Trafik 10
Software iTech Labs Download Party Poker Software 10
Bonuskode PNPARTY Kundeservice 10
Bonus 3000 kroner Vurdering - 10/10

Med en konto hos Party Poker, kan du studere nogle af verdens bedste pokerspillere samtidig med at du kan få en stor Poker bonus på op til 3000 kroner.

Et stort skattefrit pokerrum

Hvis du mangler et nyt og større sted at spille online hvor du kan være sikker på at der altid er mange spil igang, vil Party Poker være et oplagt valg. Dette fordi de er det næststørste online poker site på verdensplan, med mange tusinder af kunder som dagligt logger ind for at spille online poker.

Party Poker er skattefrit og dette har naturligvis gjort at det er et af de mest foretrukne pokersites blandt de danske pokerspillere. Udover deres uovertrufne valg af forskellige pokerspil i diverse varianter er sikkerheden også i top. Du kan stort set spille alle former for poker online hos Party Poker og det på alle tænkelige indsatsniveauer.

Alt lige fra gratis pokerturneringer og helt op til de store highstakes cashgame borde hvor der bliver spillet for svimlende store beløb i hver hånd, findes hos dette pokerrum. Der er rent ud sagt noget for enhver smag og for en hver pengepung. Man kommer ikke udenom at Party Poker er et af de bedste pokersites på markedet i dag.

Om Softwaren

Softwaren hos Party Poker er 100 % stabil og sikker, og den er nem og overskuelig så selv nye spillere på siden vil kunne finde rundt uden de store vanskeligheder. Det er firmaet bag pokerrummet som selv har programmeret pokersoftwaren som har et utal af gode features. Især må siges at cashier funktionen er eminent, da kunderne her let og elegant kan finde information om bonusser, VIP levels og mange andre ting.

Endvidere er softwaren programmeret således at man via en konto har adgang til såvel casinoer, sports betting sektionen og Backgammon om penge. Party Gaming adskiller sig hermed fra samtlige andre konkurrenter, fordi de som de eneste har formået at gøre flytning af penge mellem forskellige produkter til en leg.

Softwaren er selvfølgeligt testet og plomberet og under overvågning af relevante myndigheder og selskabet bliver endvidere handlet på børsen i London og er dermed underlagt et utal af regler som gør at kunderne spiller i et troværdigt og sikkert miljø.

Gratis oprettelse af konto

Når du har bestemt dig for at spille poker hos Party Poker tager det ikke mere end et par minutter at blive kunde. Det er gratis at oprette konto og herefter får du adgang til et af verdens største udvalg af online poker spil. Du enten vælge at spille poker for sjov eller du kan vælge at spille om rigtige penge men der er ingen tvang i forhold til at indsætte penge. Der afholdes gratis turneringer hvor det ikke koster noget at deltage, men  hvor der alligevel udbetales rigtige penge til vinderne, disse turneringer kaldes freerolls. Freerolls er en god måde at lære spillet på og bygge en lille bankroll uden risiko.

Online penge og kvalifikationsturneringer

Når man er parat til at spille om penge er det oplagt at deltage i online turneringer. Her kan man spille med lige fra $1 og op til over $200 i indskud og man kan vinde op til flere hundrede tusinder af skattefrie kroner. Fordelen ved turneringer er at man på forhånd kender risikoen og dermed ved hvad man risikerer at tabe.

Hvis man synes det er for dyrt at brug over $200 på en enkelt turnering kan man forsøge at vinde adgang til de store pokerturneringer for ganske få midler. Party Poker afholder nemlig masser af satellitter og kvalifikationsturneringer hvor man for bare $1 kan vinde adgang til de største online turneringer.

Dette er en fin mulighed for at prøve kræfter med de store turneringer. Der findes mange eksempler på pokerspillere der har vundet adgang til de store søndagsturneringer som vundet langt over $10.000 i hovedturneringen om søndagen.

Indsættelse af penge og bonus infomation

For at kunne deltage i pengeturneringerne eller cashgame kræver det naturligvis at du har indsat penge på din konto. Dette kan du gøre på flere forskellige måder, da Party Poker har et stort udvalg af  betalingsmetoder.

Uanset hvilken metode du vælger vil du kunne få dig en stor bonus på hele 100 % op til DKK 3000. Party Poker matcher altså dit indskud med 100 % op til maksimalt 3000 kroner, i forbindelse med dit første indskud. Du får bonussen ved at skrive PNPARTY i feltet hvor du bliver bedt om en bonuskode og herefter går det hele pr. automatik.

Bonussen vil du ikke få udbetalt med det samme men i små bidder. Party Poker udbetaler din pokerbonus i 10 lige store rater i takt med at du lever op til deres bonuskrav. Du skal optjene seks gange så mange point som størrelsen på din bonus. Laver du en indbetaling på $200, får du altså $200 i pending(ventende) bonus, som bliver udbetalt med $20 pr. 120 Party Point du optjener.

Du optjener point for hver gang du spiller poker for rigtige penge hos Party Poker. Dette både når du spiller cashgame og alle former for turneringer inklusive de populære Sit & Go turneringer. For hver $1 du betaler i turneringsgebyr eller cashgame rake optjener du 2 party point.

Bonussen er en af de bonusser som bør frispilles og da der altid er aktivitet hos dette pokerrum så er det også en af de letteste bonusser at frispille da man altid kan finde plads på et bord eller spille med i en turnering.

Klik her og opret din konto. Klik her!