Mange varianter af poker hos Paradise Poker

Hos Paradise Poker finder du et hav af varianter af poker som du kan spille foran din computer 24 timer i døgnet. Langt de fleste pokerspillere sværger til at spille Texas Hold’Em, men det kan faktisk være en rigtig god ting at stifte bekendtskab med andre varianter så man bedst muligt finder ud af hvilken variant som man mestrer bedst.

Paradise Poker tilbyder både Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud, 5 Card Draw og 5 Card Stud til alle deres kunder, og du kan spille alle varianterne som både cashgames eller turneringer.

Blackjack tilbydes også

Blackjack er også et af de spil som du kan nyde samtidig med at du spiller poker hos Paradise Poker, og du bestemmer selv om du vil spille om rigtige penge eller om du bare vil øve dig i varianten. Derudover finder du også et spil som hedder 5 Card Draw 7-A som betyder at alle kort fra 2-6 er fjernet og derfor vil alle spillere som udgangspunkt altid have en bedre hånd end hvis de lave kort er med, så derfor kan man forvente høj action i dette spil.

Prøv poker hos Paradise Poker

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en af de mange spændende varianter af poker som findes hos Paradise Poker så er det bare med at få oprettet en konto så man kan komme i gang. Nye spillere har mulighed for at få en poker bonus på op til €1000 når de laver deres første indbetaling, og alt hvad der kræves for at modtage dette tilbud er at man indtaster koden RR1000.

Tjek desuden også de mange store nordiske kampagner som kører hver måned eksklusivt for kunder hos Paradise Poker, og optjen cashback igennem deres gennemtænkte VIP program.

Spil skattefri Poker her!