Martin Clemmesen med chance for at blive PokerStars Pro

I hårde tider hvor sponsorater bliver sværere og sværere at få har PokerStars valgt at gøre en ekstraordinær indsats for at finde frem til de bedste spillere på deres pokersite, og dermed gøre dem en del af deres Online Pro Team som nu har mulighed for at få selskab af en heldig og dygtig dansker.

Har opnået Supernova status

Martin Clemmesen er nemlig Supernova hos PokerStars som gør at han er blandt de mest aktive pokerspillere som sitet har, og det har fået PokerStars til at opfordre alle med det høje brugerniveau at lave en ansøgning om at blive en del af det imponerende Online Pro Team.

Spil på PokerStars

Clemmesen var hurtig til at lave en ansøgning til PokerStars der senest har fået Theo Jørgensen med på holdet. Theo har dog fået en lidt anden placering end den som Clemmesen håber på at kunne bryste sig med når PokerStars offentliggører hvilke spillere de nu vil optage på deres hold.

For den aftale som Theo Jørgensen har fået i kassen sikrer ham nemlig en plads på deres officielle PokerStars Pro hold der inkluderer navne som Barry Greenstein og Daniel Negreanu.

Forventningsfuld Clemmesen

Det er derfor en forventningsfuld Martin Clemmesen der spændt afventer om han bliver en del af det store hold af online pro’s som ville give danskeren en favorabel mulighed for at få spillet endnu flere store online turneringer hos verdens største pokersite.

Selv udtaler Martin Clemmesen følgende

” Jeg har ingen forventninger overhovedet, men man kan da ikke undgå at blive en smule skuffet, nu hvor man er blevet udnævnt til finalist.”

Med Theo Jørgensen som eneste dansker i stald hos PokerStars kunne det blive en spændende duo hvis Martin Clemmesen altså bliver valgt til at blive en del af det store online hold som PokerStars efterhånden har fået opbygget.

Spil på PokerStars