Mega udvalg af online pokerturneringer hos Unibet Poker

Unibet Poker byder dagligt på et bredt udvalg af online pokerturneringer. Der er altid masser af action døgnet rundt, med det store udvalg af online turneringer.

Døgnet rundt alle dage

Som kunde hos Unibet Poker, kan du døgnet rundt komme til at deltage i både store og små online pokerturneringer, hvor der er masser af garanterede præmiepuljer på spil.Det er noget af det som gør, at Unibet Poker er så populære som de er. Fordi at man altid kan logge sig ind på sin Unibet Poker konto, og finde sig en online pokerturnering. Der er både turneringer i den mest gængse pokervariant – No limit Holdem, og naturligvis også i andre varianter som eksempelvis Pot Limit Omaha, Razz og andre varianter. Det er heller ikke usandsynligt at du støder ind i deres mange daglige gratis pokerturneringer, hvor det ikke koster dig noget at deltage, men hvor du kan vinde rigtige kontante præmier.

Gratis turneringerne hos Unibet Poker, er helt sikkert en god måde hvorpå du som ny kunde kan opbygge en fornuftig poker bankroll, uden at skulle ofre nogle penge på det.

En anden god ting ved at være kunde hos Unibet Poker er, at alle de garanterede præmiepuljer er 100 % skattefrie, ligeså vel som alle øvrige præmiepuljer og kontante præmier naturligvis også er det.

Det har helt sikkert meget at sige, om man spiller på et skattefrit pokerrum, eller man spiller på et skattepligtigt pokerrum. Det kan jo være at du en dag går hen og vinder en klækkelig sum, og så vil det være brand ærgerligt, hvis nu SKAT kommer og kræver sin del af kagen også.

€1000 skattefri poker bonus

Når man opretter sig som kunde hos Unibet Poker, er man automatisk kvalificeret til at få en skattefri online pokerbonus på helt op til €1.000.

Denne bonus er ikke en indbetalingsbonus som man ser det hos andre pokerrum. Du kan nemlig få bonussen for bare en minimums indbetaling, hvilket efterhånden er et sjældent syn på markedet i dag. Den er udelukkende afhængig af hvor meget du spiller, efter du har oprettet dig som kunde hos Unibet Poker.

Læs her hvordan du kan få fingrene i den attraktive og skattefrie Unibet bonus på op til €1.000.