Mermaid Poker giver dig Cashback

Rakeback, cashback, valueback, ja der er nærmest ingen grænser for hvad man kalder det at opnå rabat via ens spil i online poker. Nu er der dog kommet et tilbud mere, og denne gang er det Mermaid Poker der står klar til at give dig en rigtig favorabel aftale.

De har nemlig for nylig indgået et samarbejde med Ongame, og det betyder at du som spiller nu kan optjene 40 % i cashback hver eneste måned.

Det kræver dog en indsats fra ens egen side hvis man vil opnå så meget i rabat, men der er også øvrige VIP niveauer som har mindre fordele.

De fire niveauer

Der er i alt fire niveauer inden for dette nye VIP program, og det første af dem hedder Bronze. Her vil man få 8-12 % i cashback ved at optjene 1-999 player points om måneden.

Længere henne i tabellen finder vi så Silver, og her vil der blive givet 12-16 % i cashback til dem der formår at optjene 1000-2999 player points.

Det tredje niveau hedder Gold, og her man få 16-20 % i cashback såfremt der minimum optjenes 3000 player points på et månedligt basis.

Endeligt er der også et niveau ved navn Elite, og her er der virkelig smæk for skillingen. Der gives nemlig 24-40 % i cashback til de spillere der opnår denne status.

Bliv Elite kunde

Til forskel fra de øvrige tre VIP niveauer, skal man som Elite spiller optjene 36.000 player points inden for et år.

Alle spillere der opnår dette, vil automatisk træde ind i den mest generøse afdeling af VIP programmet.

Med de mange fine muligheder for cashback, er det blevet nemmere end nogensinde før at få rabat hos Mermaid Poker.

Registrer derfor din konto nu, og så er du kun et skridt fra de bedste belønninger.

Klik her og besøg Mermaid