Mickey Petersen med flot start i EPT Deauville

Danskerne er så småt begyndt at dukke frem i den årlige European Poker Tour i Deauville. Det var dog alt andet end en god start som danske Theo Jørgensen fik på turneringen. Efter kort tid blev han fanget i den dårlige ende af et regulært setup mod en ukendt modstander, og det kom til at gøre ondt på sølvræven fra Greve.

40.000 chips

Derimod har Mickey ’Mement_Mori’ Petersen til gengæld fået en flot start på EPT Deauville, og siden opdatering lød på en stack på mere end 40.000 chips, og det er et fint udgangspunkt for den store franske turnering.

Hånden der endte med at koste Theo Jørgensen de fleste af hans chips, skete da Theo Jørgensen sad med den fine hånd som ramte top to par på et bord, men desværre sad med modstanderen med og det var således en grim øretæve i starten af turneringen til Theo. Heldigvis har danskeren fået spillet sig op i den bedre halvdel af feltet med en stack på omkring 35.000 chips.

Turneringen føres an af Chris Brammer der lige nu er den bedste spiller på Dag 1A med 70.000 chips. Flere danskere forventes at stille op, blandt andet Rasmus ’Jungleras’ Nielsen og den velkendte cash game ekspert Jacob ’Sasuke’ Rasmussen. Dermed stiller Danmark tungt op til den store turnering som forhåbentlig ender med at få en dansk vinder når først det sidste kort er delt ud.

Theo er vild med EPT Deauville

EPT Deauville er en af de bedste EPT turneringer ifølge Theo Jørgensen, og han ligger ikke skjul på at han finder særdeles god værdi i de knap så skarpe franske spillere, og hvis blot det gode spil kan vare ved kunne det meget nemt være denne EPT turnering som skal gå til Theo Jørgensen.

Average er omkring 25.000 chips på nuværende tidspunkt.