Mulighed for op til 50 procent rakeback hos Party Poker

Det er ikke alle der er klar over det, men hos Party Poker er der mulighed for at få meget store rabatter på ens spil såfremt man er en flittig spiller. Navnet på dette VIP program er Palladium Rewards, og hvis du kunne tænke dig at finde ud af hvor store belønninger du kan få fat i, bør du læse nærmere.

Her finder du nemlig alle informationer om dette VIP program, såvel som gode tips til hvordan du forøger dine belønninger som kunde hos Party Poker.

Enkelt og gennemskueligt

Palladium Rewards fungerer på den måde at du som kunde automatisk optjener såkaldte Party Points for hver $1 du bidrager med i rake. Du vil modtage 2 point for hver $1 du betaler enten igennem cash games, STT eller MTT turneringer.

Disse point kan du så bruge på at købe bonusser i VIP programmet, og det er her at du vil opdage at disse bonusser indirekte giver dig rakeback. De har nemlig hver en værdi der svarer til en procentdel af din rake, og den største bonus giver dig 50 % i effektiv rakeback imens du spiller den fri.

Bonus og kontanter

Flere af de forskellige bonusser i Palladium Rewards giver dig både en bonus såvel som et kontant beløb. Det betyder at du ofte vil have ekstra penge på din konto så snart du har købt din bonus for dine optjente point, og der findes intet mindre end 10 forskellige bonusser i dette VIP program.

Du kan endda også starte dit spil hos Party Poker med en fabelagtig 100 % bonus på helt op til $500. Du skal bruge koden RIDE500 for at være berettiget denne bonus, så opret dig med det samme og spil din bonus fri samtidig med at du optjener player points du kan købe lukrative bonusser for hos Party Poker.

Opret Party Poker konto her!