Nemt at ind og udbetale penge hos Classic Poker

Som kunde hos Classic Poker kan du glæde dig over et af verdens bedste systemer inden for både ind og udbetalinger online. Her har du nemlig mulighed for at benytte en lang række betalingsmuligheder både for indskud og udtræk, og alle disse er leveret af ECASH der har mere end 10 års erfaringen inden for markedet.

Dette gør at du trygt og roligt kan indsætte penge og udbetale når du har lyst, og det er uden tvivl med til at gøre det sjovere at være kunde hos danskejede Classic Poker.

Hurtige udbetalinger

For at gøre det ekstra nemt at være kunde hos Classic Poker er der indgået et samarbejde der betyder et danske spillere kan få udbetalt penge fra deres konto hos Classic Poker med kun 1 dags ventetid. Dette foregår via bankoverførsel, og er den nemmeste og sikreste måde at udbetale penge på. Ingen andre udbydere af online poker kan tilbyde en sådan service, så man kan roligt sige at Classic Poker indgår mange aftaler med diverse firmaer der gør det nemmere for dig at være kunde. Derudover kan du opleve markedets bedste kundeservice som bliver varetaget af Henrik Witt og altid foregår på dansk.

Skattefri rakeback og bonus

Som Danmarks ældste officielle skattefir pokerrum kan Classic Poker tilbyde danske kunder et væld af gode tilbud. Lige så snart du laver din første indbetaling af penge vil en 200 % bonus på op til €1000 blive sat ind på din konto og denne kan du spille fri samtidig med at du optjener rakeback.

 For at modtage rakeback hos Classic Poker skal du rake for minimum €100 på en måned, og opfylder du dette krav vil din rakeback stå på din konto den første hverdag i en kalendermåned. Disse mange gode tilbud gør det attraktivt at være kunde hos Classic Poker, så opret dig nu.