Nemt at modtage rakeback hos NordicBet Poker

Rakeback skal man næsten have for at maksimere ens profit gennem poker. Hos NordicBet Poker gør de det nemt at få en stor portion af ens rake tilbage, og kravene er uhørt små. Du skal bare rake for €30 eller mere om ugen og så vil du hver mandag kunne få en fantastisk start på ugen når 30 % af din rake for den forløbne uge vil blive sat ind på din konto. Så nemt kan det altså gøres, og hvis du kunne tænke dig at få rakeback så skal du bare begynde at spille hos NordicBet Poker.

Bonus til nye spillere

En af de ting der gør at NordicBet Poker adskiller sig fra mange andre sider er at du har muligheden for at vælge mellem 2 forskellige bonusser når du opretter en konto. Du kan enten få €25 sat direkte ind eller vælge at spille deres normale bonus på op til €1000 fri i takt med at du optjener point. Du bestemmer selv hvilken bonus du ønsker, og hvis du generelt spiller de meget små takster kunne €25 være en abnormt stor tilføjelse til din konto.

Krav til rakeback

De €30 det kræves i rake for at være berettiget rakeback er noget som langt de fleste spillere kan opnå uden problemer. Det kræver blot nogle timers spil før at man har bidraget med nok rake, og derfra kan du så bare glæde dig over at jo mere du spiller, jo mere vil du også få udbetalt. Dette gør NordicBet Poker til et af de nemmeste steder at få rakeback, og de fleste ved hvor vigtigt det er for ens spil.

Du kan også få rakeback hos NordicBet Poker, så vælg at lave en konto allerede nu og få en af de fine bonusser på samme tid. Vi ses hos NordicBet Poker til masser af rakeback og store bonusser.