NordicBet lancerer ny Bad Beat Jackpot

nordicbet_kort_og_chipsI morgen, d. 19 marts, går det for alvor løs hos NordicBet, som lancerer en helt ny Bad Beat Jackpot med mere end €900.000 i puljen.

Ét bad beat kan vise sig at være €360.000 værd, hvis du får knækket fire ens i 2’ere eller bedre af en højere hånd. Tidligere var det fire ens i 8’ere som skulle tabe, for at udløse bad beat jackpotten, men kravet sænkes altså nu til fire ens i 2’ere.

Forestil dig at du sidder med 67 i spar og floppet kommer 8-9-10 i spar. Hvis din modstander har QJ i spar, og I kommer all in, så vil du gå fra hånden med €360.000, mens vinderen af hånden – i det her tilfælde QJ i spar – får €180.000.

Men det er ikke alt. Hvis du ikke er involveret direkte i hånden som udløser jackpotten, kan du stadig være heldig at få en del af kagen. Sidder du og spiller på et cash game bord på samme level (f.eks. €0.10/€0.20) som bad beat jackpotten udløses på, får du nemlig en del af 10% af jackpotten, som fordeles mellem alle spillere som har valgt at spille med.

Når du sætter dig på et cash game bord får du muligheden for at “opt in”, hvilket betyder, at du tilmelder dig kampagnen. Det betyder at der tages 2 cent af din stack for hver hånd du spiller, og så er du med i puljen hvis jackpotten rammer. Det forventes, at der ikke går længe før jackpotten udløses, nu hvor kravet er nedsat til blot 4 ens i 2’ere som skal knækkes, så det er med at være klar fra d. 19 marts, når det går løs.

Hvis du ikke har en konto i forvejen, får du samtidigt op til €1000 i bonus og 30% rakeback, når du tilmelder dig.

Spil med om Bad Beat Jackpotten på NordicBet her >>