Nu er det slut med Oddset-pigen Kath

oddset_quizzen

“Der er så meget vi mænd ikke forstår”. Og en af de ting er, at Kath nu stopper som Oddset-pige hos Danske Spil.

I fem år har Oddset-Kath ellers prydet reklamerne for Oddset som Danske Spils mest kendte – og formentligt kønneste – ansigt, men hele Oddset-pige æraen kommer nu til en ende hos Danske Spil.

“Vores plan er at videreføre “Der er så meget kvinder ikke forstår”-konceptet, men Kath stopper, fordi vi vælger at videreføre det på en anden måde”, siger Søren Nielsen, marketingschef hos Danske Spil, iflg. Ekstra Bladet.

Kath fylder snart 28 år, men stopper altså ikke fordi der kommer en ny, yngre model som erstatning. Det er nu helt slut med Oddset-pigen (i hvert fald indtil videre, vi håber stadig på et comeback), en titel som Kath har haft siden hun afløste Oddset-Janni i 2011, da denne skulle et smut forbi Hotel Gitterly.

En konkurrence blev sat op og vi som folkefærd blev inddraget. Den nye Oddset-pige skulle findes ved afstemning, og her faldt valget blandt en række smukke kandidater altså på Kath, der i øvrigt hedder Kathrine Junge Rasmussen og til dagligt læser til dyrlæge.

Vil du vide mere om Oddset – læs mere her!

 

Ricardo gjorde det største indtryk

oddset_kath_danmark

Som Oddset-pige har Kath fået mange sjove oplevelser i sit virke for Danske Spil, og særligt en person gjorde et ekstra stort indtryk. Det var på Verdens Bedste Fodboldrejse i 2013 – et koncept Danske Spil kører hvert år – hvor hun mødte Richard Møller Nielsen aka Ricardo.

“På min første fodboldrejse i ’13 mødte jeg Ricardo, og han gjorde et stort indtryk på mig. Han var bare så hjertevarm, venlig, sød og imødekommende. Han var bare et rigtig rart menneske”, siger Kathrine Junge Rasmussen, som også afslører at hun har været glad for sine år som fodbold-ignorant hos Danske Spil.

“Det har været specielt, at se sig selv som dét, når man kender sig selv, og ved man er en masse andre ting også. Der er mange, der tror, at fordi jeg spiller hende, så er jeg hende. Og der er mange, der tror, jeg er lige så dum som hende, men så synes jeg bare, det er sjovt at modbevise dem”, siger den kønne dyrlæge-studerende som i øvrigt afslører at hun fortsætter i en slags elektronisk Oddset-pige lidt tid endnu.

“I har ikke set mig for sidste gang, for jeg fortsætter som ansigt for eOddset noget tid endnu”, afslører Kathrine.