Ny kampagne for nye spillere hos Fortune Poker

Fortune Poker har i en menneskealder været kendt for at lave nogen af de vildeste kampagner på internettet, og med deres nye New Player Rake Chase promotion er det endnu sjovere at spille hos Fortune Poker.

Bonus og rakeback

Du kan nemlig vinde masser af kontanter hver måned udover dem du måtte tjene i form af din bonus og rakeback. Nye spillere vil kunne tjene op til €1000 ekstra om måneden ved at rake €10000. Det kan selvfølgelig godt være en stor mundfuld for småspillere, og derfor kan man for så lidt som €100 også vinde en præmie på €10.

Med denne kampagne kan du altså både spille deres sign-up bonus på op til €1000 fri, modtage 30 % i Fortune Poker rakeback og få en ekstra kontant belønning. Hvis du f.eks. raker for €500 i løbet af måneden vil €50 ekstra blive sat ind på din konto. Dette giver dig flere penge at spille for og gør endnu engang at Fortune Poker er det oplagte sted at spille hvis du sætter høj vægt på kontante fordele og masser af online poker.

Frem til 30. september vil denne kampagne køre, og du har mulighed for at vinde en ekstra præmie i hele 3 måneder. Denne promotion kører automatisk hos Fortune Poker så det eneste du skal gøre er at oprette dig som kunde og begynde at spille. Alle betalinger til din konto vil foregå hurtigt og gnidningsfrit og så kan du glæde dig over at få en ekstra sum penge.

Hvis du vil have en ekstra kontant præmie for dit spil den kommende tid så opret dig hos Fortune Poker i dag og få din sign-up bonus på op til €1000, 30 % i rakeback og alle de andre fordele som kendetegner denne enestående udbyder!