Odds på Årets Robert 2016

Søndag d. 7. februar er det tid til årets store fest i den danske filmbranche, nærmere bestemt Robert-prisuddelingen.

Hvem vinder en Robert-pris i år? Det kan du nu oddse på hos Danske Spil, som er klar med odds på Årets Robert 2016.

Spil på Årets danske spillefilm, hvem der vinder årets mandlige- og kvindelige hovedrolle samt hvilken TV-serie, som bliver kåret til årets danske TV-serie.

Odds på Robert-prisen hos Danske Spil ->

 

Hvem vinder en Robert i 2016?

De sidste billetter er revet væk til Robert Galle 2016, men hvis man vil se med hjemme fra stuen, kan man blandt andet livestreame Galla-showet hos Blockbuster.

Herunder kan du se odds på de nominerede i de forskellige kategorier:

odds_aarets_robert_2016

odds_aarets_robert_2_2016

 

Odds på Robert-prisen hos Danske Spil ->

 

Mere om Robert-prisen

robert_prisen_2016Det er Danmarks Film Akademi som hvert år uddeler Robert-statuetten til de film og skuespillere som har gjort sig mest positivt bemærket i det seneste år. Det er Danmarks Film Akademis ypperste formål at fremme filmkunsten i Danmark, og man anser selv Robert-priserne som den helt perfekte anledning til at fejre toppen af poppen indenfor dansk film.

Robert-prisen er opkaldt efter manden som skabte statuetten, Robert Jacobsen, og den første Robert-pris blev uddelt i 1984. At dansk TV-fiktion er med i prisuddelingen er dog forholdsvist nyt. Først i 2012 har Filmakademiet medtaget danske TV-produktioner i prisuddelingen.

Robert-prisen er en dansk pendant til f.eks. den kendte amerikanske Oscar, og det er medlemmerne af Danmarks Film Akademi som indstiller og nominerer film, serier og skuespillere til de forskellige priser. Det er de samme medlemmer, som endegyldigt beslutter hvem der skal modtage Robert-priserne det pågælgende.

Læs mere om Robert-prisen hos Filmakademiet.dk