Opret en gratis bruger hos PokerNet

Siden 2003 har der været et specielt sted på internettet hvor danskere med interesse for poker har søgt hen.

Navnet er PokerNet, og for dem der ikke tidligere har besøgt denne hjemmeside, kan det kun anbefales at man prøver det.

Her finder du nemlig et poker forum med omkring 1000 indlæg om dagen, og et utal af spændende analyser hvor spillere både har mulighed for at ligge deres hænder op samtidig med at de kan kommentere på andres.

Ved at være en aktiv del af PokerNet kan man derfor blive en bedre pokerspiller på op til flere områder.

Få den bedste aftale

Udover den høje kvalitet af analyser, er der også et væld af stærke aftaler hos PokerNet.

De bruger nemlig et utal af kræfter på at forhandle de bedste aftaler hjem til deres spillere, og derfor vil man altid være sikret den højest mulige værdi ved at benytte sig af disse.

Det betyder blandt andet at man gratis kan være en del af store rake races med præmiepuljer på op til $10.000, og der er blot ekstra værdi oven i de gældende rakeback eller VIP programmer der også gives.

Absolut gratis

Det er helt gratis at blive bruger på PokerNet, og det er selvfølgelig også uden omkostninger at benytte sig af en af de mange favorable aftaler som udbydes.

Du behøver derfor ikke bekymre dig om at det vil gøre ondt på din pengepung at blive en del af Danmarks bedste internetforum for pokerspillere.

Har du således ikke en bruger endnu, så benyt linket herunder til at oprette en. Med en bruger hos PokerNet vil du automatisk blive holdt opdateret om de nyeste kampagner og alt hvad der sker inden for branchen.

Husk også at PokerNet kun udbyder aftaler hos pokersider der har en dansk licens, så du kan trygt vælge et af de mange tilbud der findes.

Klik her og besøg PokerNet