PartyBets

partybetsDet kan være du ikke allerede var klar over, at Party Poker er andet end bare online poker. De kan nemlig også tilbyde online sportsbetting i form af deres Party Bets.
Party Bets er mindst ligeså stort og seriøst som Party Poker er det. Så hvis du allerede er kunde hos Party Poker, så kan du også prøve at oddse hos Party Bets.

Er du til gengæld ikke kunde hos hverken Party Poker eller hos Party Bets, så kan du slå 2 fluer med et smæk, og oprette dig som kunde hos dem i dag, uden at det kommer til at koste dig en eneste krone.

PartyPoker, PartyBets, PartyCasino – de er alle en del af PartyGaming-“familien”, så når du har en konto ét af stederne, så kan du spille hos dem allesammen fra én konto.

Når du er blevet registreret som kunde hos PartyBets, så kan du bare gå til fadet og spille på alle de sportsgrene og begivenheder du har lyst til. Det er næsten lige meget hvilken sportsgren du kan lide, så kan du med stor sandsynlighed finde den hos PartyBets.

Sports Betting Bonus

Noget at det første du kan glæde dig over ved at blive kunde hos PartyBets. Det er at du som ny kunde, automatisk er kvalificeret til at få matchet din første indbetaling med 100 % op til 1.000 kroner. Helt uden at du skal gøre andet end at lave dit første indskud. Du skal slet ikke have hverken en PartyBets bonuskode, eller en henvisningskode fra en anden kunde eller ven. Du kan ganske enkelt bare logge dig ind og tage imod din bonus, ganske skattefrit og uden nogen som helst krav.
Dog har PartyBets et bonuskrav du skal leve op til, efter at du har modtaget din bonus. Det betyder blot, at du skal omsætte bonusbeløbet mindst 10 gange, førend du har ret til at trække pengene ud igen fra din konto. Dette er et meget velkendt fænomen indenfor sportsbetting, når man har modtaget en sportsbonus fra sin online bookmaker. Udover at du skal omsætte bonusbeløbet mindst 10 gange, så forlanger de også, at dine væddemål skal være til odds 2.00 eller højere. Desuden skal du huske, at du i alt har 90 dage fra den dag du laver dit første indskud, til at indfri bonuskravet fra PartyBets.

For at modtage bonussen, skal du lave en indbetaling, og du vil straks få både bonusbeløbet og dine egne penge sat direkte ind på din spillekonto. Har du eksempelvis indbetalt 500 kroner, så vil du i alt få indsat 1.000 kroner på din konto. Fordi du selv har indbetalt 500 kroner, så giver PartyBets dig 500 kr. ekstra oveni.

Vil du have maksimalt udbytte af bonustilbuddet, skal du altså indbetale 1.000 kroner eller mere. Dermed vil du få den største bonus af dem alle, som er på 1.000 kroner skattefrit.
Bonuskravet er et ganske fair krav, som langt de fleste har let ved at kunne indfri. Og det er endda selvom man måske ikke ligefrem er den meste erfarne sportsbetter der findes.

PartyBets odds og spiltyper

Du kan altid spille og oddse på en perlerække af de mest gængse sportsgrene fra hele verden. Så snart du har oprettet dig som kunde, og du logger dig ind til PartyBets. SÅ vil du straks kunne se det gigantiske udvalg af Odds og spiltyper, der springer lige i ansigtet af dig.

Der kan spilles på næsten alle sportsgrene mellem himmel og jord, så du kan være ganske rolig. Der er helt sikkert det du leder efter, ellers kan du i hvert fald sagtens finde noget andet interessant at spille på. Du kan spille på både amerikansk fodbold, cykling, fodbold, ishockey, håndbold, basketball og mange flere. I alt kan du finde langt over 10.000 forskellige spil du kan satse på, så der er som sagt ingen fare for at du går forgæves hos PartyBets, og slet ikke kan finde noget du gider spille på.

Og du skal heller ikke glemme, at der ikke kun kan oddses på normalvis. Du kan nemlig også spille på Live Betting hos PartyBets. Og så skal du selvfølgelig heller ikke glemme, at du også kan spille på andet end odds som kunde hos PartyBets. Da du også kan bruge dine penge på at spille online poker, hvis du eksempelvis vælger at smutte ind forbi deres Party Poker afdeling. Du skal ikke engang til at lave en ny indbetaling, da du kan overføre pengene internt til Party Poker.

Live Betting er hot hos PartyBets

Det kan godt være at odds og sportsbetting generelt er spændende, når man laver dagens kupon og håber på at alle kampene går hjem. Men det er slet ikke noget imod, når man spiller Live Betting hos PartyBets.
Live Betting er i manges verden, en lang sjovere og mere spændende måde at oddse på. Alene fordi, at du er i stand til at kunne oddse på kampen efter den er skudt i gang. Og endda også selvom at der allerede er et af holdene der fører over det andet. Det vil med andre ord sige, at du kan satse på at det hold der fører, de vinder kampen. Det kan du ikke når, og hvis du oddser på normalvis, så der kan du se at det er noget helt andet at spille Live Betting.
PartyBets er heldigvis så skarpe, at de tilbyder live betting på et stort udvalg af daglige og ugentlige kampe. Og det er heldigvis ikke kun de store kampe, men også på mindre kampe.
Populariteten stiger hele tiden når vi snakker om Live Betting, og det er især hvis vi ser på hvordan PartyBets konstant får nye kunder, der ønsker at Live Bette hos dem. Men det er der selvfølgelig heller ikke så meget at sige til, når man tænker på at PartyBets er en af verdens største online bookmakere.

PartyBets hjemmesiden

Det første du tænker når du åbner op for PartyBets er, at der er virkelig mange informationer på skærmen. Men det tager ikke mere end et par minutter at danne sig et godt overblik over det hele. Og inden længe kan du finde rundt på hele siden, og finde alle de kampe du gerne vil spille på. Det er en af de mest brugervenlige sportsbetting hjemmesider vi har set i længe, og det er nok også derfor at netop PartyBets har fået så mange kunder. Fordi at den er indbydende og ikke mindst nem og overskuelig, hvilket er ekstremt vigtigt når der skal kunne vælges mellem så mange muligheder som muligt.
Udover at du kan finde alle de kampe du kan spille på, så kan du også finde mange andre vigtige og nyttige informationer på hjemmesiden. Du kan eksempelvis altid se daglige statistikker og resultater fra kampene, via deres live score funktion. Denne funktion gør at du hele tiden kan se de seneste scoringer fra de kampe som der kan spilles på hos PartyBets. Men det er ikke kun fodboldkampe der bliver opdateret med live score funktionen, det er nemlig også opdateringer fra tennis, NFL og meget mere.

Du har med andre ord, rigtig gode muligheder for hele tiden at have fingeren på pulsen, så du ved hvad du skal spille på og hvordan tingene de udvikler sig.

Indbetalings og udbetalingsmuligheder

Noget af det vigtigste man skal kigge efter, når man vælger at blive kunde hos en online bookmaker. Det er at der er rigeligt med både ind og udbetalingsmuligheder. Ellers kan det godt gå hen og blive en særdeles kedelig oplevelse, hvis ikke du altid kan ind og udbetale med de betalingsmidler du selv har til din rådighed.
Som kunde hos PartyBets, kan du blandt andet benytte dig af følgende indbetalingsmuligheder: som Moneybookers, NETeller eller en Bankoverførsel. Udover dette kan du endda bruge dit dankort, hvilket man sjældent kan andre steder i forbindelse med sportsbetting. Dette er en virkelig stor hjælp og fordel som dansk kunde, hvis man ikke har andre muligheder selv.
Alle de indbetalinger du foretager dig, de vil stå til din disposition på din betting konto umiddelbart efter transaktionen er godkendt, hvilket i langt de fleste tilfælde handler om sekunder.

Kundeservice

Hvis du skulle få brug for hjælp i forbindelse med din konto, eller du bare har nogle generelle spørgsmål angående dit kundeforhold. Så kan du altid få fat i som Moneybookers, NETeller eller en Bankoverførsel PartyBets på den ene eller den anden måde.

Du kan skrive til dem pr. – mail eller du kan kontakte dem direkte via deres Live Chat. Når du først har henvendt dig, så kan du være sikker på at de svarer inden for kort tid.