Patrik Antonius vandt over IHateJuice hos Full Tilt Poker

Året igennem har Patrik Antonius stået for både vanvittigt flotte og frygtelige nedture som har gjort at kurven for året har vendt og op ned hele året igennem. De sidste par måneder har finnen dog fået vendt skuden, og senest fredag var det den tyske Fixed Limit Hold’Em ekspert ’IHateJuice’ der fik smerten at mærke da han satte Antonius i stævne på de nye $3000/$6000 FLHE borde. Det har ellers førhen været et sjældent syn at de store spillere har ønsket at spille FLHE, men efter at specielt ’IHateJuice’ gladelig har taget imod profiler som Antonius og Ivey ser det ud til at vi kommer til at se langt mere til de største spil i den pågældende variant.

$3000/$6000 i takst

Med de nye takster der hedder $3000/$6000 på Full Tilt Poker må man i hvert fald forvente at der bliver gået til makronerne, og det understregede Antonius og tyskeren i allerhøjeste grad da de to gik i duel mod hinanden i en forholdsvis kort session på blot 15 minutter der endte med at sende Patrik Antonius i stort plus, modsat tyskeren der blev revet midt over på de dyre Full Tilt borde.

Hele $110.000 fik Antonius hentet hjem i ren profit fra tyskeren der ikke umiddelbart virker til at have fundet tilbage i sin gamle form efter at de nye høje high-stakes borde er blevet lanceret på Full Tilt Poker. Generelt har tyskeren indtil videre tabt et 7 cifret beløb i hans forløbne kampe mod specielt Antonius og Ivey, så mon ikke tyskeren snart vil til at finde sig nogen lidt blødere modstandere hvis han ønsker at holde kurven i den pæne ende for eftertiden.

Mange pokerspillere ser Fixed Limit Hold’Em som et ret kedeligt spil, men mon ikke alle dem som overværede den korte dyst mellem de to spillere er kommet på lidt andre tanker med sådan en vanvittig session som foregik på verdens næststørste pokerside, Full Tilt Poker.

$600 bonus til nye spillere

Hos Full Tilt modtager nye spillere en bonus på op til $600 og udover at kunne følge med i de store spændende spil tilbyder pokersiden som det eneste Rush Poker som er blevet vældigt populært. Rush poker er programmeret af Full Tilt og er poker som folk kender det. Forskellen består i at når man folder sin hånd så får man en ny hånd på et nyt bord med det samme og dermed er der ingen ventetid.

Få bonus på Full Tilt Poker her