PokerStars og Skrill sender dig til EUR 10000 turnering

PokerStars blev fra et par år tilbage ejerne af European Poker Tour eller bare EPT som det hedder i daglig tale. I forbindelse med EPT har PokerStars nu valgt at gøre Skrill til fast samarbejdspartner for den store turneringsserie, og det betyder at de nu kan fejre samarbejdet med en unik €10.000 turnering som du gratis kan komme med til. Det eneste du skal gøre er at lave et indskud med koden SKRILLEPT og når dette er gjort vil du kunne tilmelde dig den næste turnering af denne slags. Der er €500 i added præmiepulje og du kan foretage rebuys for bare €1.

Kom med til finalen

For at kunne spille med i finalen som spilles live skal du vinde en af de €500 Added turneringer online hos PokerStars. Der er i alt 10 sæder på højkant online, og med en præmiepulje på €10.000 til de deltagende i den endelige turnering må man sige at PokerStars endnu engang er meget generøse med deres kampagner. Skrill gik før under navnet Moneybookers, men det er stadig det samme firma der blot har fået et nyt navn og dermed også har åbnet op for flere promotions.

Næste turnering 5. februar

Den næste Skrill / PokerStars freeroll kører den 5. februar, og så længe du bruger den omtalte kode til at lave et indskud med Skrill vil du være sikret en billet. Dette er en nem vej til en god turnering hvor der er masser af penge tilføjet præmiepuljen, og med rebuys på €1 er dette et overkommeligt projekt for næsten alle pokerspillere.

Læs mere om denne spændende kampagne og besøg PokerStars nu for at oprette dig. Husk at benytte koden PSP7824 når du åbner din konto, så er du sikret en 100 % bonus på op til $600.

Klik her og prøv PokerStars