Rush poker bonus hos Full Tilt Poker

Rush poker hos Full Tilt Poker har fået en rigtig god start, og næsten alle aktive pokerspillere har efterhånden taget den action prægede variant varmt til sig. Den specielle type af online poker giver dig mulighed for at spille langt flere hænder meget hurtigere. Du kan både finde cash games og spændende turneringer i dette format som garanterer action fra start til slut. Fra tid til anden vælger flere af de sponserede spillere hos Full Tilt Poker også at spille med når der skal spilles Rush Poker.

Speciel bonus

For at sikre dig en god oplevelse med den spændene Rush Poker variant tilbyder Full Tilt Poker netop nu nye spillere at få en stor bonus ved at deltage i alle typer af dette format. Du har indtil 19. maj til at lave et indskud og få del i denne bonus, og du vil have hele 21 dage til at spille din bonus fri. Hvis du f.eks. vælger en $20 bonus vil du blive udbetalt i rater af $20 og du skal blote optjene 500 point for at få den fulde bonus. Tilbuddet er særdeles godt og en god måde at tjene ekstra penge på ved at spille med i de spændende varianter af Rush Poker.

Der er masser af gode muligheder for at spille Rush Poker hos Full Tilt Poker, og det er i særdeleshed i de mange cash games at trafikken er høj. Tusindvis af spillere sidder døgnet rundt og spiller med i dette format og du kan altså få en ekstra bonus bare ved at spille hos Full Tilt Poker.

Benyt koden RIDERS600

Få din ekstra bonus hos Full Tilt Poker helt gratis og nyd den store sign-up bonus. Ved at bruge koden RIDERS600 er du berettiget til at få en 100 % sign-up bonus og adgang til en eksklusiv $100.000 freeroll gratis.

Verdens hurtigste poker kan spilles her!