Skandinavisk ny spiller freeroll hos Paradise Poker

Paradise Poker har altid gået meget op i deres kunders velbefindende, og hvis man er ny kunde hos denne udbyder kan man få en lang række unikke ting. En af de ting er adgang til en stor €500 freeroll som kun er for nye skandinaviske spillere, og siden at det kun er kunder fra Danmark, Sverige og Finland der kan være med er der uhørt god værdi turneringen. For at kunne spille med skal man oprette sig hos Paradise Poker og benytte koden RR1000 når man indsætter penge, og når man så har spillet 50 raked hænder kan man tilmelde sig.

Spilles anden søndag i hver måned

Denne lækre €500 gratis turnering spilles den anden søndag i hver måned, og det er et krav at de 50 raked hænder skal spilles før det er muligt at tilmelde sig. Det er dog kun et par få hundrede spillere der hver måned er at finde i netop denne event, så der er fine muligheder for at man kan forøge ens bankroll ved at vinde en præmie. Det er dog ikke kun adgang til en god freeroll som er i vente når du begynder at spille hos Paradise Poker.

Skattefri poker bonus

Paradise Poker giver alle nye indbetalende kunder en 200 % bonus på op til €1000 når de indtaster koden RR1000. Denne bonus kræver kun et indskud på €500 for at få det fulde bonus beløb da den som bekendt er en 200 % bonus, og derfor er dette tilbud ekstra fordelagtigt at benytte sig af.

Vil du derfor gerne i gang med at spille skattefri poker og få fingrene i både en stor bonus og adgang til en særdeles god €500 freeroll, så skal du bare tilmelde dig Paradise Poker nu og huske at benytte koden RR1000 når du indskyder penge til din konto.

Få en Paradise Poker rakeback konto her!