Stor Bad Beat Jackpot hos Mermaid Poker

Mermaid Poker må siges at være en stor succes. Fra mange år tilbage sad omkring 100 interesserede pokerspillere i en lejlighed i København og havde store planer for fremtiden. De ville danne et dansk pokersite der tog kunderne alvorligt og leverede en professionel service og de bedste betingelser for danske pokerspillere. Mange år senere er Mermaid Poker nu blevet en gigantisk succes, og de danske folk bag Mermaid Poker har i mange år været kendt for at lave de fedeste og bedste promotions nogen som helst steder på internettet.

Op til €1000 i bonus

Som ny kunde hos Mermaid Poker bliver man gavmildt taget imod og får en flot 200 % sign-up bonus på helt op til €1.000 samt adgang til de mange flotte promoveringer som Mermaid Poker hele tiden står bag. En af de mere eksklusive promoveringer er uden tvivl deres store Bad Beat Jackpot der kan sikre dig hel formue hvis blot du har en rigtig god hånd og ender med at tabe den.

Alle ved det er surt at tabe en stor pulje med en god hånd, og derfor kan du finde de specielle Bad Beat Jackpot borde på Mermaid Poker der i øjeblikket har en jackpot på hele €95.552. Den jackpot kan du få din del af ved at spille poker hos Mermaid Poker på de spændende Jackpot borde. Alt hvad du skal gøre at spille løs, og hvis du taber en hånd med minimum 4 ens i 10’ere vinder du den store jackpot. Dermed kan en stor hånd der går tabt nemt blive din vej til en regn af kolde kontanter.

Den store jackpot vil blive fordelt sådan at taberen af hånden får 50 % af den samlede jackpot. Vinderen af hånden modtager 25 % og til sidst vil de resterende spillere på bordet dele de øvrige 25 % af den store jackpot. Dermed behøver du ikke engang at være den der vinder eller taber i hånden for at vinde en formue i denne fantastiske promotion.

Start dit spil nu

Spil poker med Mermaid Poker i dag og få din del af den store jackpot og en fremragende sign-up bonus på hele 200 % op til €1.000!

Spil skattefri poker hos Mermaid. Lav konto her!