Store kontante gevinster i Super Series med William Hill Poker

Med Super Series hos William Hill Poker, kan du alle ugens dage for få midler vinde store pengepræmier. Spil og vind i Super Series hos William Hill Poker.

Store præmier og lave indskud

William Hill Poker kører hver dag i ugens løb, en række pokerturneringer som de kalder for Super Series. Super Series går ganske enkelt ud på, at du for ganske få penge kan vinde store kontante pengepræmier. Normalt har man i en online pokerturnering, en garanteret præmiepulje uanset hvor mange der tilmelder sig. I Super Series er der ikke tale om en garanteret præmiepulje, men om en added præmiepulje. Det vil sige at William Hill Poker tilføjer et bestemt beløb til præmiepuljen, oven i det samlede indskud fra alle deltagerne. Det betyder kort og godt, at der er tale om ekstra penge, og ikke kun dem som deltagerne selv har lagt i præmiepuljen. Derfor kan der være større værdi i at spille disse tours, frem for de garanterede turneringer.

William Hill Poker tilføjer hele £2.000 sammenlagt i alle turneringerne hver eneste uge, så der er altså ret mange ekstra penge at spille om i Super Series.

Indskuddene til Super Series turneringerne, ligger heldigvis i den lave ende. Hvorfor der er en stor chance for at alle kan være med, og kan finde råd til at spille disse fantastiske online turneringer.

Du kan her se det ugentlige Super Series program:

Mandag kl. 20.30 dansk tid tilføjer de £1.000 til præmiepuljen. Indskud £11.

Tirsdag kl. 21.00 dansk tid tilføjer de £200 til præmiepuljen. Indskud £5.50

Onsdag kl. 21.30 dansk tid tilføjer de £250 til præmiepuljen. Indskud £11.

Torsdag kl. 21.00 dansk tid tilføjer de £100 til præmiepuljen. Indskud £5.50.

Fredag kl. 22.00 dansk tid tilføjer de £100 til præmiepuljen. Indskud £5.50.

Lørdag kl. 22.00 dansk tid tilføjer de £100 til præmiepuljen. Indskud £5.50.

Søndag kl. 19.00 dansk tid tilføjer de £250 til præmiepuljen. Indskud £11.

Der er ingen begrænsninger for hvor mange der må deltage i turneringerne, og derfor kan præmiepuljerne nå uanede højder.

Skattefri poker

Husk at William Hill Poker er skattefrit, og det derfor virkeligt kan betale sig at spille online poker hos dem. Alle dine poker gevinster og poker bonusser hos William Hill Poker vil være 100 % skattefrie.

Derfor vil din William Hill Poker Bonus på 100 % op til €450, naturligvis også være 100 % skattefri.

Kræv din skattefrie William Hill Poker bonus allerede i dag, ved at gå til følgende link. Du skal ikke bruge en bestemt William Hill bonuskode, da vi har sørget for, at du ikke skal foretage dig andet end at downloade deres gratis software, og registrere din William Hill Poker konto.

Download William Hill Poker!