Stort udvalg af Step turneringer hos Paddy Power Poker

Step turneringer er kommet for at blive, så kontant kan det siges. Dette format har været med til at få Sit & Go spillere fra hele verden til at blive som nyforelskede da formatet for første gang blev lanceret inden for online poker.

Her har du nemlig mulighed for at lave en lille smule penge om til store præmier, og det er noget som tiltaler alle der har sans for et godt tilbud. Det er noget som mange kunder hos Paddy Power Poker har fået øjnene op for, og det betyder at du hver dag kan spille med om masser af store præmier i netop disse STT turneringer.

Vælg din Step turnering

Paddy Power Poker giver dig mulighed for at vælge imellem 7 forskellige Step turneringer, og de koster fra $0.15+$0.01 og opefter at være med i. Det smarte ved disse turneringer er at du f.eks. kan bruge en billet til Niveau 4 til en af de øvrige MTT turneringer som Paddy Power Poker afholder, så en billet begrænser dig altså ikke på nogen måder til at blive ved med at spille STT turneringer. Du kan således satse på dine evner og købe dig ind i en stor MTT turnering for din billet og måske stryge helt til tops.

Noget for alle

Med de mange typer af Step turneringer som kører på fuld tryk 24 timer i døgnet er der virkelig noget for alle i dette format. Ligegyldigt om du spiller højt eller lavt vil du altid kunne finde en turnering som passer til dig, og det er en ganske finurlig ting da man derved kan udfordre sig selv på alle tider af dagen.

Besøg Paddy Power Poker med det samme og prøv en af de mange Step turneringer og få desuden op til $2000 i bonus på samme tid.