Tom Dwan sender sin bedre halvdel i ilden

På sin Twitter blog fortæller Tom ”durrr” Dwan at han faktisk havde tænkt sig at stille op til den store Super Highroller turnering på Bahamas, men at han fortrød i sidste øjeblik da han var for doven til at rejse og sikre sig en plads i tide.

Sponseret af Full Tilt Poker

Tom ”Durrrr” Dwan er i dag professionel pokerspiller og er i stald hos verdens næststørste online pokerrum Full Tilt Poker. En tilværelse de fleste pokerspillere går og drømmer om lige fra det første indskud man foretager, og frem til det endeligt bliver en realitet eller man må sande at det ikke er den vej man skal gå og blot have pokerspillet som en hobby.

For Durrrr startede det præcis på samme måde som alle andre pokerspillere, med at han lavede et indskud på et mindre beløb. I Tom Dwans tilfælde startede det hele med at han lavede et indskud på blot $50 hos et online pokerrum, og siden den dag har han stort set ikke set sig tilbage. Derfor vil han nu forsøge at give hans kæreste et skub bag i og se om hun kan gøre kunsten efter, og i den anledning har Tom nu sat $25 ind på en konto hos PokerStars og $25 ind på en konto hos Full Tilt Poker til hans kæreste. Hun skal så forsøge at grinde dem op ligesom Tom Dwan selv gjorde i sin tid da han selv startede sin pokerkarriere. Dog er ambitionerne til at starte med ”blot” at hun skal tjene nok til at hun kan stille op til ladies event ved dette års WSOP i Las Vegas til sommer. Om hun klarer det eller ikke vil tiden vise, men en ting er dog sikkert og det er at hun bestemt har kompetent støtte i ryggen fra Tom Dwan, der nok skal kunne lære hende et trick eller to.