Tony G vil udskyde SuperStar Showdown mod Isildur1

Kort tid efter at den svenske herre Isildur1 skrev kontrakt med PokerStars blev det annonceret at svenskeren fremover ville være at finde i en stor promotion ved navn ’SuperStar Showdown’ hvor alle med penge og lyst nok kunne dyste mod Isildur1 i en venskabelig heads-up match. Det er der nu flere spillere der har takket ja til. Til at starte med var det den amerikanske spiller Isaac Haxton der med flot spil fik trynet Isildur1 i den store opvisning, og nu er den litauiske pro Tony G klar til at spille sin kamp mod Isildur1, men allerede nu begynder Tony G at trække i land.

Har mistillid til Isildur1

Tony G mener nemlig at en række af Isildur1’s venner mistænker litaueren for ikke selv at sidde ved computeren i den store opvisning, og Tony G mener åbenbart også selv at det ikke er Isildur1 selv der vil være at finde når kampen går i gang. På baggrund af disse ting vil Tony G gerne udskyde kampen til når PCA Bahamas løber af stablen så alle former for snyd bliver umuliggjort, men om Tony G får sin vilje er ikke til at vide endnu.

Til trods for de noget mistænksomme udtalelser fra Tony G vil den store opvisning i SuperStar Showdown efter alt at dømme alligevel blive spillet i aften hos PokerStars.

Det er ikke første gang at Tony G kommer til at gabe lidt for højt, men de fleste forventer alligevel at kampen vil finde sted, og så er det ved at være lidt for sent for Tony G at komme med en undskyldning for at kampen ikke skal finde sted.

Kendt for at være meget hoverende

Litaueren er kendt for at være en af de mest hoverende spillere i verden, og mon ikke han ville prise sig lykkelig og virkelig håne Isildur1 hvis det skulle ende med at Tony G tog sejren hjem i den store udfordring.

Se Superstar showdown her

Opdatering: Isildur1 vandt matchen mod Tony G og gik fra dysten med et overskud på den anden side af $60.000.