Torsdags rake race hos Mermaid Poker

Der er ikke noget galt i at starte weekenden lidt før at den indtræffer, og hos Mermaid Poker vil de nu gerne byde dig velkommen til et stort rake race på torsdag. Her vil der være intet mindre end €2000 i præmiepuljen, og med en varighed på kun 24 timer er der virkelig mange gode grunde til at deltage. Der venter nemlig vinderen af dette race en præmie på €300, og for dem der ikke når til tops er der også kontanter til de yderligere 11 bedst placerde.

Log ind i The Player Zone

Før at du kan være med i dette rake race er det nødvendigt at du logger ind i The Player Zone. Her kan du tilmelde dig kampagnen, og når dette er gjort er du klar til at spille med når de €2000 skal fordeles. Alle former for ægte pengespil giver dig point i den store rangliste, så du kan både slå dig løs i cashgames, Sit & Go og MTT turneringer. Du kan hele tiden følge din placering i kampagnen via The Player Zone, så du har altid en god ide om hvor langt der er til at nå toppen.

Bliv kunde hos Mermaid Poker

Skulle du imod al forventning endnu ikke have en konto hos Mermaid Poker, kan du få en med det samme. Lige så snart at du er tilmeldt vil du desuden have muligheden for at få op til €500 i bonus. Den store bonus er klar til at blive spillet fri, og den udbetales desuden i små rater. Dette gør at du hurtigere vil have flere penge på din konto og således er den en meget anbefalelsesværdig bonus at få del i.

Spil med i dette rake race hos Mermaid Poker på torsdag og se om du kan vinde €300!

Tilmeld dig Mermaid Poker