Ugentlig Bankroll Booster turnering hos Party Poker

Kunne du tænke dig at forøge din saldo betragteligt uden at skulle have så meget som en krone op af lommen? I så fald er der godt nyt til dig som opretter en ny konto hos Party Poker. Der vil nemlig blive spillet en stor $5000 Bankroll Booster turnering hver uge hvor du altså kan spille gratis med om mere end 25.000 danske kroner.

Der er masser af nemme veje til at komme med i turneringen, og hvis du skulle kvalificere dig kan du se frem til masser af gratis penge at spille med om i dette fremragende tilbud som kun findes hos Party Poker.

Lav et indskud med kode

En af de absolut nemmeste måder at komme med til turneringen på er ved at lave et indskud med koden BOOSTER. Du skal mindst sætte $20 ind, og når dette er gennemført med den anviste kode vil du automatisk kunne registrere dig til $5000 Bankroll Booster turneringen.

Har du ikke mulighed for dette kan du heldigvis ånde lettet op. Du kan nemlig også optjene fem Party Point i ugen op til turneringen og sikre dig et sæde. Derudover er der også 2 andre muligheder for at vinde en plads, så der er ingen undskyldninger for ikke at deltage.

Kvalifikationsturneringer

Du kan nemlig også spille med i daglige kval-turneringer som blot koster 1 point at være med i. De 25 bedste spillere i hver turnering vil gå videre og der findes også kvalifikationsturneringer for nye kunder hvor de 50 bedste spillere også vil være sikre på et sæde.

Der er derfor masser af muligheder for at du kan komme med til turneringen hver søndag og dyste med om de mange penge som er på højkant, og du kan netop nu få op til $500 i bonus som ny kunde ved at bruge koden RIDE500 under oprettelse.

Klik her og opret din konto!