URnotINdanger2 afslører sin identitet

En af de helt store nye highstakes-stjerner vi har set i 2010 er den tidligere ukendte amerikaner med det noget specielle nick ”URnotINdanger2”.

Hvem er URnotINdanger2

Nu er det dog ingen hemmelighed hvem der gemmer sig bag det specielle navn. Scott Palmer er navnet bag UrnotINdanger2 og den unge mand på kun 20 år er efter et ganske vellykket 2009 for URnotINdanger2 et det gået overdådigt i år. For øjeblikket har han fået ekstra meget at se til bag skærmen da han er blevet optaget som officiel coach for PokerNews Strategy som styres af den både elskede og hadede litauer Tony G.

Spillede poker for første gang da han var 15

Scott afslører at han startede med at spille poker om rigtige penge i en alder af blot 15 år, og har siden haft et godt tag i de store cash games i både NLHE og PLO, men det er først i løbet af det sidste år han virkelig har taget sit indtag i nettets højeste spil.
Den unge amerikaner udtaler hvordan hans helt store succes startede fra 2 år siden.
”Jeg fik $90 online af en ven, og inden for en måned havde jeg spillet mig op fra $0,25/$0,50 til $2/4. Halvandet år senere spillede jeg $100/$200.”

En ganske imponerende bedrift som de færreste kan måle sig med.

Resultaterne på bordene

Ifølge high stakes sitet HighstakesDB.com havde Scott ‘URnotINdanger2’ Palmer en periode i 2009, hvor han vandt $413.000 over 800.000 hænder på $50/$100 PLO.
Hele dette beløb tabte han dog i løbet af efteråret 2009, men nu er den unge haj tilbage og hans succes ser ud til at vare ved.
I marts var Scott Palmer oppe med hele $600.000 på Full Tilt Poker, men desværre gik tingene i foråret ikke helt Scott’s vej, men han er dog stadigvæk noteret for et fornemt plus på $260.000 for 2010 indtil videre.

Du kan følge URnotINdanger 2 hos Full Tilt Poker hvor nye spillere modtager en $600 Full Tilt Poker bonus.

Jeg har lovet at reklamere for en blog dedikeret til mit vores barnebarn. Den er bestemt ikke pokerrelateret og også forholdsvis ny men du kan læse lidt om alt og intet på mormor blog.