Vind din pakke til GSOP Live i Prag hos Betfair Poker

I starten af december måned vil Prag danne rammerne bag en ny omgang af Grand Series of Poker Live, og du har alle chancer for at være med når vinderen skal kåres i den tjekkiske hovedstad.

Betfair Poker afholder nemlig hele 3 gange om ugen en satellitturnering hvor 3 pakker i hver er garanteret, så du har alle tænkelige muligheder for at være en af de spillere som skal forsvare Danmark når Prag skal indtages og forhåbentlig forlades med et trofæ i baggagen. Læs derfor videre og find ud af hvordan du kommer med.

Tre online finaler

Hver uge op til GSOP Live i Prag finder du 3 online finaler hos Betfair Poker. Hver turnering har som sagt 3 sæder garanteret, og hver af disse har en værdi af $3600. I hver pakke vil der være $1650 til indskud til Main Event, $1250 til hotelophold og i alt $700 til rejseomkostninger og lommepenge. Alt er derfor tænkt på ned til mindste detalje, så alt du skal gøre er at vinde et af de mange sæder som garanteres hver uge hos Betfair Poker.

Vind dit sæde for $1.20

Betfair Poker har kvalifikationsturneringer til GSOP Live i Prag helt nede fra $1.20 i indskud og opefter. Du har derfor glimrende muligheder for at blive en af de dygtige vindere ligegyldigt hvor højt du spiller, og med chancen for at vinde en komplet pakke for mindre end 10 kroner er dette et tilbud du ikke må gå glip af.

Er du ikke kunde hos Betfair Poker endnu kan du med fordel blive det i løbet af få minutter, og det er værd at bemærke at nye indbetalende kunder kan få op til $2500 i bonus. Tjek desuden deres store VIP program der indeholder masser af fordele for aktive spillere.

Klik her og bliv kunde hos Betfair Poker